На Тернопільщині від ускладнень Covid-19 помер сімейний лікар села Колиндяни

На Тернопільщині чергова смерть від ускладнень Covid-19. 5 листопада перестало битися серце сімейного лікаря села Колиндяни Чортківського району Івана Баб’яка. Як повідомляє Управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА, це одинадцята смерть медика в області.

“5 листопада 2020 року на 69-році передчасно пішов з життя лікар вищої категорії загальної практики – сімейної медицини амбулаторії ЗПСМ с. Колиндяни, що на Чортківщині, Іван Васильович Баб’як. Свого часу він працював головним лікарем дільничої лікарні, а згодом амбулаторії ЗПСМ в селі Колиндяни.

Розпочав свою діяльність завідуючим фельдшерського-акушерським пунктом у 1972 році на Зборівщині. З 1982 року займав посаду лікаря – терапевта в тоді ще Колиндянській дільничій лікарні.

Іван Васиьович запам’ятався тим, хто знав його, як людину енергійну, досвідчену, працьовиту, справедливу та високопрофесійну. Час не може заглушити біль непоправної втрати і в пам’яті Іван Васильович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом медичної справи”, – йдеться у повідомленні.

Редакція “Файного міста” висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять…

Читайте також: Від Covid-19 померла екс-головний педіатр Тернопільщини

Exit mobile version