Тернополянка придбала іноземне авто та забрати додому не змогла

Фото: мережа Інтернет

Для жительки Тернополя договір купівлі-продажу транспортного засобу завершився втратою не лише омріяного автомобіля, а й величезної суми грошей. Жінка потрапила на гачок афериста та позбулася понад півтори сотні тисяч гривень. Тепер цією справою займається поліція.

Тернополянкарозповіла, що планувала купити автомобіль. Шукаючи потрібну модель, в інтернет-мережі побачила оголошення про продаж автівок. Чоловік писав, що займається підбором іномарок і жене їх з Республіки Польща. Тернополянка погодилася і домовилася про співпрацю. Проте співрозмовник сказав, що потрібно скинути завдаток в розмірі 17 тисяч гривень. Цю суму жінка оплатила. 

Через день чоловік перетелефонував і повідомив, що уже в Польщі та скинув кілька варіантів автівок. Після того, як покупець визначилася з моделлю, він їй заявив, що необхідно перевести на рахунок 70 тисяч для оформлення авто та сплати митних зборів і ще 70 для стовідсоткового розрахунку з продавцем. Як доказ, невідомий переслав копії документів на бажане авто та бланки з печатками митниці про сплату усіх зборів. Домовилися покупець та посередник зідзвонитися після перетину кордону за кілька годин.

Проте чоловік на зв’язок не виходив і жінка перетелефонувала сама. Номер виявився недійсним. Зрозумівши, що потрапила на гачок афериста, тернополянка за допомогою звернулася до поліції. Триває слідство. 

Читайте також: Жителька Тернопільщини звинувачує лікарів у смерті матері

Exit mobile version