Назар Дзівульський з Тернополя бореться за серце героїні телешоу “Холостячка”

30-річний тернополянин Назар Дзівульський – учасник відомого телешоу “Холостячка”, який стартував 23 жовтня. Чоловік на рівні з іншими 15 учасниками вирішив поборотися за серце актриси Ксенії Мішиної. Під час знайомства він подарував їй подарунок, який вразив головну героїню проекту.

Відомо, що Назар Дзівульський, як і Ксенія Мішина, виховує сина. Моушин-дизайнер розповів про свої попередні стосунки з дівчиною, але вони не були тривалими, пара швидко розійшлася. Згодом чоловік дізнався про вагітність дівчини. І от хлопчику, ім’я якого Платон, вже 6 років.

До проекту Назар вже був одружений. Проте дружина надто ревнувала чоловіка та, за його словами, не сприймала Платона. Відтак, подружжя розлучилося.

Зараз Назар Дзівульський шукає справжнє кохання. Побачивши Ксенію, зрозумів, що хоче бути поруч з цією жінкою. На першій зустрічі він подарував героїні проекту іграшковий автомобіль для її дитини та малюнок для неї , намальований його сином. Такі подарунки вразили жінку і після спілкування з чоловіком вона вручила йому троянду.

Читайте також: Матюкає пасажирів та палить цигарки у салоні – тернополянка скаржиться на водія 13-го маршруту

Exit mobile version