Тернопільський обласний перинатальний центр “Мати і дитина” очолить Віктор Овчарук

Фото: мережа Інтернет

Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр “Мати і дитина” має нового керівника. Посаду генерального директора закладу очолить голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. Засідання конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради відбулося сьогодні, 27 жовтня.

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію кандидата на посаду Віктора Овчарука. Претендент представив  основні цілі плану реформування підприємства, заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, вніс пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства та підвищення ефективності його діяльності та щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності центру.

Після проведення процедури голосування члени конкурсної комісії визнали Віктора Овчарука  переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради.

Нагадаємо, попередній гендиректор обласного перинатального центру Віктор Куценко раптово помер в грудні минулого року. Досі в.о. гендиректора була Надія Заріцька.

Про намір Віктора Овчарука обійняти посаду генерального директора перинатальногоцентру “Мати і дитина” свідчила його електронна декларація за 2019 рік, яку він подав вдруге цього року.  Зокрема, у декларації від 20 жовтня вказано, що Віктор Овчарук є кандидатом на посаду генерального директора (головного лікаря) перинатального центру, який є комунальним некомерційним підприємством Тернопільської облради.

Зауважимо, що Віктор Овчарук за освітою – лікар-гінеколог. І за сумісництвом займається медичною практикою у міській лікарні №2 та викладацькою діяльністю у Тернопільському медуніверситеті. 

Читайте також: “Перегорнув чергову сторінку життя”: Леонід Бицюра звільнився з Тернопільської міськради

Exit mobile version