“Тернопіль – місто перспектив та можливостей: прагну реальних змін на краще”, – кандидатка у депутати Анастасія Тешнер (Відео)

Жінка у політиці – яка вона? Ні для кого не секрет, що політична активність вимагає насамперед уміння органічно влитися в обстановку і діяти, правильно поєднуючи прагматизм та інтуїцію. Кандидатка у депутати до Тернопільської міської ради Анастасія Тешнер переконана, ні тим, ні другим Бог жінок не обділив.

Доброго дня, пані Анастасіє. Ви – молода, розумна, перпективна жінка. Хочу запитати, чому вирішили взяти участь у виборах? Що Вас надихнуло на такий важливий крок – стати жінкою-політиком?

“Сьогодні, мабуть, не існує жодної із сфер, де б не працювала чи не допомагала жінка. Прекрасна половина людства зуміла чудово довести, що кожна із нас здатна виконувати поставлені завдання та цілі не гірше чоловіків. Волонтерки, підприємиці, активістки, економістки та юристки, військові – всі працюють задля розвитку України та її благополуччя.

Я вирішила піти у політику, бо чітко розумію, що можу допомогти людям бути почутими владою. І не лише почутими. Чи маю я досвід – ні. Та у мене є чітке розуміння проблем, які існують у нашому місті та державі, та шляхів їх вирішення. Щоб щось змінити – потрібно, насамперед, діяти.”

– Чому “Слуга народу”?

“Слуга народу” – це найкращий вибір для мене. Насправді, це був доволі простий вибір. Адже я цілковито поділяю цінності партії, її програму розвитку держави. Мені імпонує їхня команда.

Які питання, у разі перемоги, плануєте першочергово винести на розгляд засідання?

“Можливо, це звучатиме банально, але я хочу зробити наше місто ще більш комфортним та благополучним. Якщо говорити про щось конкретно, то вважаю, що зараз є необхідним збільшення кількості паркувальних місць, так званих, екопарковок. Також актуальним залишається питання облаштування нових дитячих майданчиків та реконструкція вже існуючих, освітлення на прибудинкових територіях. Аби Тернопіль мав ще більш привабливий вигляд, переконана у необхідності демонтажу рекламних вивісок та білбордів. Вони розміщені вже настільки щільно і кожному куточку, що за ними не видно подекуди, ані дерев, ані будинків.”

Ви зазначили, що у Вас немає досвіду у політиці. Проте, знаю, Ви досить успішно реалізували себе як підприємець, маєте досвід роботи у банківській сфері…

“Так, досвіду у політиці у мене справді немає. Але скажу, мабуть, так – не завжди роки, проведені чиновником у “кріслі” дають необхідні людям результати. Повторююся, головне прагнути змін, чітко бачити і розуміти проблему та знати шляхи до її вирішення. А досвід… Кожен колись починав з “нуля”. Результати роботи просто у кожного різні.

Що стосується мого навчання та досвіду: у 2013 році я успішно закінчила ТНЕУ, факультет “Міжнародний бізнес та менеджмент”. Опісля працювала у банку. Маю також напрацювання у сфері страхування. Сьогодні спільно з чоловіком започаткули власний бізнес – забезпечуємо тернополян чистою та смачною питною водою.”

Знаю, Ви народилися і виросли у Тернополі. Отже Ви щодня бачите, як змінюється Ваше місто. Чого ж, на Ваш погляд, все таки не вистачає?

“Я – корінна тернополянка. У цьому місті живуть моя сім’я, рідні та друзі, а тому мені не байдужа його доля. Неможливо сказати, що Тернополю чогось не вистачає. Вважаю, що місто, як і кожна особистість, має постійно розвиватися. Проте, скажу, таки існує ряд проблем, які потрібно вирішувати. Створення успішного міста – це важкий і тривалий процес, який вимагає зусиль і я готова гідно працювати на благо містян.”

Ви згадали про чоловіка… Розкажіть про свою сім’ю.

“В житті кожної людини є те, що є безцінним та важливим. Моя сім’я – це мій чоловік Євгеній, який є моєю надійною опорою у житті, та наша донечка Веронічка. Як і для всіх батьків, саме дитина є тим могутнім рушієм, що підштовхує до нових звершень та покращення добробуту. Адже сини та доньки – це майбутнє України, за ними стоїть велич держави. А для цього у них має бути міцна основа під ногами.”

Що б хотіли сказати чи побажати виборцям, загалом жителям міста, сіл?

“Кожен громадянин України повинен дотримуватися прийнятих у державі законів, норм, правил. Окрім цього, у кожної людини мають бути внутрішні закони, норми та переконання, які основані на моральних принципах та цінностях.

Я балотуюся у депутати до Тернопільської міської ради, бо прагну змінити місто та прилеглі села у кращу сторону. Сумлінно працюватиму та реалізовуватиму поставлені переді мною цілі. Ваша підтримка та довіра є важливими для мене.

Підтримайте мене на виборах 25 жовтня. Голосуйте за №8, округ 1- мікрорайон Дружба і приєднані села (с.Вертелка, с.Глядки, с. Городище, с.Іванківці, с. Кобзарівка, с.Курівці, с.Малашівці, с.Носівці, с.Плесківці, с.Чернихів).”
Exit mobile version