Вивчай англійську, допомагаючи хворим дітям: у Тернополі стартував благодійний марафон (Відео)

У Тернополі під гаслом “Warm Hearts”, що у перекладі означає “Теплі серця”, стартував благодійний марафон “Charity music marathon”. Основна його мета – зібрати кошти на лікування хворих дітей водночас покращивши рівень знань англійської мови у благодійників. Більш детально про захід журналістам “Файного міста” розповіла вчителька іноземної мови, співорганізаторка благодійного проєкту Людмила Небельська.

 “Завдяки цьому заходу нам вдасться покращити не лише знання англійської в охочих, а й врятувати дитяче життя. Така благодійна ініціатива проходить у Тернополі вдруге. Назву цьогорічного марафону підбирали обдумано, щоб дитячі серця залишалися теплими, завдяки, в тому числі, зібраним під час проєкту, коштам”, – розповідає Людмила Небельська.

Реєстрація учасників марафону триватиме до 12-го жовтня. До участі запрошують всі охочі, незалежно від рівня знань англійської мови. Захід триватиме тиждень.

До слова, минулоріч завдяки такій ініціативі організаторам вдалося зібрати 20 тисяч гривень. Ці кошти передали Київському центру кардіології і кардіохірургії. Більш детально – у відеоматеріалі.

Читайте також: Підготовка до ЗНО-2021: на що випускники повинні звернути увагу першочергово (Відео)

Exit mobile version