Нарада міського голови Тернополя з місцевими підприємцями: робота та захист бізнесу в умовах карантину (Наживо)

Захист місцевого бізнесу в умовах карантину: нарада за участі міського голови Тернополя Сергія Надала, місцевих підприємців та ЗМІ. Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео Ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, 3 вересня у Києві відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До “червоної” зони карантину потрапили міста Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони. Нове епідзонування розпочало діяти сьогодні, 7 вересня.

Окрім Тернопільщини, у “червону” зону потрапив також Івано-Франківськ. Відповідно до цього, міський голова подав позов на Кабмін України до Окружного адміністративного суду Києва. У заяві заперечується внесення міста в червону зону карантину. Про це на брифінгу в п’ятницю, 4 вересня, заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Тернопіль підтримав судовий позов Івано-Франківська та інших міст до Уряду з вимогою скасувати незаконні обмеження, що суперечать Конституції України. Про це на своїй сторінці у Фейсбук заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста зазначив, що захищатиме права тернополян на повноцінне життя, можливість навчатися, працювати та отримувати заробітну плату.

Exit mobile version