У Тернополі навчають першої меддопомоги та консультують про психосоціальну підтримку (Наживо/Відео)

Фото: Файне місто

У понеділок, 8 травня, у Тернополі відкрили фотовиставку «Ми поруч», яку присвятили діяльності Червоного Хреста України під час війни. Сьогодні до 16 години всіх охочих навчатимуть першої медичної допомоги та консультуватимуть про психосоціальну підтримку, пише Файне місто.

Переглянути виставку можна з 8 по 12 травня в Українському Домі «Перемога», з 11:00 до 16:00. На ній представили понад 40 унікальних світлин з роботи співробітників та волонтерів Червоного Хреста України та Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, які щоденно допомагають тим, хто найбільше цього потребує.

У день відкриття в Українському Домі «Перемога» також працюють мобільні медичні бригади. Працівники проводять майстер-класи з першої допомоги, заходи з психосоціальної підтримки та інформаційну сесію Загону швидкого реагування. Також можна пройти базові обстеження і проконсультуватися з лікарем.

Ми поспілкувалися з організаторами та медиками, які консультують сьогодні тернополян. Більше дивіться у прямому ефірі Файного міста. Трансляція НАЖИВО.

Читайте також: У Тернополі вшанували репресованих з нагоди Дня пам’яті та примирення (Фото)

Exit mobile version