У Тернополі засвічують головну ялинку та відкривають “Зимове містечко” (Наживо/Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

На головному майдані Тернополя сьогодні, 10 грудня, засвічують вогні головної ялинки міста, відкривають новорічно-різдвянного ярмарку та освячують Різдвяну шопку .

До слова, багато років поспіль засвічення ялинки та освячення шопки проходило в переддень Дня Святого Миколая, 18 або 19 грудня. Та цього року створити святкову атмосферу на головній площі міста вирішили дещо раніше.

Новорічно-різдвяний ярмарок діятиме на Театральній площі та бульварі Шевченка. У нових стилізованих та оздоблених дерев’яних будиночках продаватимуть вироби народних майстрів, святкову атрибутику та їжу. Біля ялинки також є Резиденція Святого Миколая, атракціони, там розмістили декілька фотозон і сцену. А з 14 грудня має запрацювати ковзанка і гірка для сноутюбів.

“Зимове містечко-2022” на Театральному майдані та бульварі Шевченка діятиме до 23 січня, а ковзанка – до 1 березня. У цей час тернополяни і гості міста зможуть відвідати різноманітні святкові заходи і розваги.

У міській раді зазначили, що новорічно-різдвяний ярмарок проводитимуть з дотриманням протиепідемічних вимог, а обов’язковою умовою для усіх учасників ярмарку є наявність вакцинації або негативного ПЛР-тесту.

Читайте також: У Тернополі банда злодіїв закупилась за чужий кошт: розшук (Відео)

Трансляція НАЖИВО.

Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Exit mobile version