Канікули 2020-2021 у школах Тернополя: коли та скільки відпочиватимуть діти (Наживо)

Фото: мережа Інтернет

У школах Тернополя триває навчання. Освітній процес відбувається за триместровою формою. На відміну від звичайної, при такій системі навчання розподіляється рівномірно, тобто ділиться на рівні частини і проміжки між навчанням і відпочинком практично однакові. На думку фахівців, така організація навчального процесу допомагає правильно розподілити навантаження на школярів, не викликаючи перевтому навіть у учнів початкової школи. Про те, скільки ж відпочиватимуть учні в 2020–2021 навчальному році розповіла начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Зазначимо, що залежно від епідемічної ситуації в освітніх закладах, погодних умов, регіональних особливостей та інших факторів школа може на свій розсуд змінювати дати початку і закінчення канікул, а також призначати додаткові канікули або карантин. Тому розклад канікул може відрізнятися в різних містах України.

Зазвичай канікули організовують щокварталу, при цьому тривалість їх протягом навчального року не має перевищувати 30 днів. Загалом, Міністерство освіти та науки України на 2020-2021 навчальний рік рекомендувало такі дати канікул:

Окрім основних канікул, у 2020-2021 навчальному році українські школярі матимуть кілька додаткових вихідних на честь з приводу державних свят:

Читайте також: Чи скасують учнівські олімпіади у школах Тернополя через карантин (Наживо)

Exit mobile version