На Тернопільщині відбулась благодійна мистецька акція на підтримку ЗСУ (Фото)

Сьогодні, 1 червня, у День міста у Збаражі відбулась благодійна мистецька акція “Сивочолий Збараж – Витязь”. Захід організували місцева влада та культурні установи. Участь у ньому взяли десятки мешканців та гостей міста, пише Файне місто.

Головною подією стала благодійна мистецька акція за участю аматорських та народних колективів та окремих солістів КУ “Центр культури і дозвілля”. Артисти виконували патріотичні та народні пісні, надихаючи присутніх на подальшу підтримку захисників України.

Фото: Анастасія Нагорна/Файне місто

Також відбувся благодійний ярмарок, де відвідувачі могли придбати вироби місцевих майстрів, смаколики та сувеніри. Всі кошти, а це 14995 гривень, зібрані під час ярмарку, передадуть на потреби ЗСУ.

Фото: Анастасія Нагорна/Файне місто

Для наймолодших учасників свята організували дитячі атракціони.

Фото: Анастасія Нагорна/Файне місто

Культурну програму доповнили тематичні виставки. У відділі обслуговування публічної бібліотеки була виставка-інсталяція “Благословенний будь у віках, Збараже мій”, яка розкривала багату історію та культурну спадщину міста. А в бібліотеці-філії для дітей відвідувачі могли здійснити віртуальну мандрівку “Мандруємо вулицями рідного міста”, пізнаючи Збараж з нового ракурсу.

Фото: Анастасія Нагорна/Файне місто

Мешканці та гості міста кажуть, що завдяки благодійній акції люди не лише підтримали ЗСУ матеріально, але й продемонстрували єдність та патріотизм, їхню готовність всіма силами наближати перемогу України.

Читайте також:

Автор: Анастасія Нагорна

Exit mobile version