Традиційна пластова акція «Різдвяна свічечка» відбулася у Тернополі

Фото: Тернопільська міська рада

Напередодні нового року у Тернополі відбулася традиційна «Різдвяна свічечка», яка об’єднала усю велику пластову родину. Свято тернопільські пластуни провели в Українському домі. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Розпочалося різдвяно-новорічне дійство із молитви. Незабутнім атрибутом свята стали також і тематична вистава, пластовий вертеп та спів різдвяних колядок. Присутніх пригощали смаколиками та працював різдвяний ярмарок, де можна було придбати солодощі та різноманітні вироби ручної робити.

Без Пластового Різдва вже не можливо уявити наші різдвяні святкування. Різдвяна свічка – це символ віри, символ життя. Вона супроводжує нас на всіх етапах нашого життя, – розповідає Сергій Надал. –  Пластуни стали у перших рядах Збройних сил, Тероборони, добровольчих батальйонів та інших підрозділів. І сьогодні, пластове гасло «Скоб» звучить у степах українського Причорномор’я, на териконах українського Донбасу та в лісах української Слобожанщини.  Від усієї тернопільської громади дякую пластунам за волонтерство і допомогу армії, за активну патріотичну життєву позицію. Україна буде процвітати. Слава Пласту! Слава Україні!

Читайте також: Дрони для ЗСУ: За передноворічний тиждень Тернопіль передав на фронт більше півсотні розвідувальних квадрокоптерів різних типів

Exit mobile version