У Тернополі нагородили працівників культури та майстрів народного мистецтва (Фото)

Фото: ТМР

Щорічно 9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди у Тернополі відбулися урочисті заходи. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Сергій Надал привітав та нагородив подяками і подарунками тернополян, котрі присвятили себе благородній справі щоденною працею збагачувати українську культуру.

Завдяки праці майстрів культури, мистецтв, народної творчості протягом багатьох століть вдалося зберегти нашу українську ідентичність і культура. Завдяки співакам, акторам, композиторам, художникам, скульптура ми зберегли нашу неповторність і цілісність. Ви є цвітом Тернополя, адже завдяки вам твориться неповторна мистецька аура нашого міста, – відзначає міський голова. – Серед вас є ті, хто з початком повномасштабного вторгнення взяв зброю у руки і захищають нашу державність. Шана і повага кожному захиснику і захисниці. Бажаю всім вам теплоти у серці, міцного здоров’я,  щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Більше фото з нагородження у розділі «Галерея».

Читайте також: У Тернопільській громаді відбудеться чемпіонат з волейболу серед аматорських команд

Exit mobile version