Солодощі і прикраси тернополянам, гроші – ЗСУ: у Тернополі діти провели благодійний ярмарок (Фото/Відео)

Благодійний ярмарок у Тернополі// Фото: Файне місто

Сьогодні, 5 серпня, у Тернополі відбувся благодійний ярмарок. Діти продавали смаколики, а зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ, пише “Файне місто”.

Участь у заході взяли 20 дівчаток. За годину підлітки розпродали майже все. Одна з учасниць зібрала 800 грн, а загальну суму ще рахують.

Всі охочі могли придбати будь-які солодощі. На імпровізованому прилавку були печиво, пироги, горіхи, кекси, донати тощо. Крім того, дівчатка продавали власноруч сплетені браслети, намиста, колечки, сережки та елементи декору.

Я продаю шоколадне брауні, щоб зібрати кошти для захисників. Також в мене ще є браслети і чокери. Я їх плела сама, – каже 9-річна учасниця Аня.

Я продаю горішки, рогалики та колечки. Одне коштує 20 гривень. Сьогодні продала чимало, – зазначила 10-річна тернополянка Софія.

Організатором табору для дівчаток “Lady Girls Camp” є знана у Тернополі блогерка Ната Бенч. Вона каже, що ідею з благодійним ярмарком придумали вихованиці.

В нас сьогодні випускний літнього табору. Дівчатка проявили таку ініціативу, а ми радо підтримали її. Вони захотіли зібрати кошти для ЗСУ. У таборі ми побачили здібності дівчаток: одні плете браслети, інші печуть солодощі. Тому ми підтримали їхнє бажання долучитися до чудової цілі – підтримати Україну і своє майбутнє, – каже Ната.

Блогерка додала, що такі заходи організовуватиме ще. Більше про це дивіться у відео “Файного міста”.

Читайте також: На Чортківщині діти зібрали 3000 гривень на імпровізованому блокпості (Фото)

Благодійний ярмарок у Тернополі
Фото: Файне місто
Благодійний ярмарок у Тернополі
Фото: Файне місто
Благодійний ярмарок у Тернополі
Фото: Файне місто
Благодійний ярмарок у Тернополі
Фото: Файне місто
Exit mobile version