На Тернопільщині жінка віддала майже 70 тисяч гривень, аби позбутися порчі

Дві тисячі доларів та чотирнадцять тисяч гривень – це ціна молитви за зняття поробів. На Чортківщині від шахрайства постраждала пенсіонерка. Жінка довірилась незнайомці та віддала майже всі заощадження.

 “До пенсіонерки завітала жінка ромської національності. У ході розмови вона повідомила, що на бабусю та її родину чекає біда через пороби та брудні гроші, які є в будинку. Аби уникнути нещастя, потрібно прочитати кілька молитв над грошима. Пенсіонерка винесла долари та гривні, але сказала, що має ще заховані гроші, призначені на операцію онуки. Проте незнайомка від тих коштів відмовилася, а ці, що бере, пообіцяла повернути за кілька днів. Після цього вона вийшла,сіла в авто та поїхала. Про дивну відвідувачку пенсіонерка одразу розповіла родичам, а ті вже повідомили про ймовірну злодійку на лінію “102””, – повідомили у Відділі комунікаї поліції Тернопільської області.

За “гарячими” слідами правоохоронці розшукали ворожку. Нею виявилася жителька Черкаської області, 1968 року народження. Це вдалося шкивдко зробити завдяки тому, що поліціанти встановили, на якому авто вона спільно з знайомими пересувалися. Тож затримали її на території Франківщини. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася. Гроші повернула власниці і у всьому зізналася. Працівники поліції перевіряють її на причетність до аналогічних злочинів. 

Exit mobile version