У Підволочиську чоловік з порізаним животом пройшов два кілометри пішки, аби врятуватися

Фото: Національна поліція

З проникаючим ножовим пораненням до Підволочиської лікарні потрапив 20-річний житель Мукачева. Чоловіка з відкритою травмою живота в центрі міста побачили перехожі. Вони й викликали поліцію та швидку. 

“Неподалік сміттєзвалища мешкала родина ромів. Вони збирали сміття, займалися його сортуванням. Потерпілий приїхав до них з Закарпатської області. Між ним та братом господині постійно виникали сварки через харчі та побутові речі. Останній конфлікт завершився трагічно. Після розпивання спиртних напоїв між чоловіками почалася суперечка в ході якої 48-мирічний уродженець Закарпатської області завдав молодому чоловікові удар кухонним ножем в живіт”, – розповів начальник Підволочиського відділу поліції Сергій Гаврилюк.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області, поранений мукачевець зміг дійти до райцентру, стікаючи кров’ю, а це майже два кілометри. Вже в місті його побачили люди та викликали лікарів. Потерпілого прооперували. Медики констатували проникаюче поранення, яке в кількох місцях зачепило пряму кишку.

Нападника правоохоронці затримали згідно статті 208 КПК. У скоєному він зізнався. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 121 ККУ. Проте дане правопорушення можливо буде перекваліфіковане у статтю 115 ККУ.   У ході розслідування з’ясувалося, що нападник перебуває у розшуку Закарпатської поліції за погрозу вбивством.  Триває слідство. 

Exit mobile version