У Тернополі чоловік викрав самокатів на понад 150 000 гривень (Відео)

Фото: поліція Тернопільської області

Упродовж тижня тернополянин викрав 5 електричних самокатів, залишених на вулицях обласного центру. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Повідомлення про злочини надійшли до правоохоронців від двох фірм, які надають в оренду електросамокати. Невідомий викрадав транспортні засоби, які люди залишали після користування на вулицях міста. Загалом зникли 5 самокатів, вартість кожного становить понад 30 000 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку райуправління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний житель Тернополя. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. У нього вилучили крадені транспортні засоби, які він зберігав у своєму підвалі та планував згодом продати, – зазначили у поліції.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Зарваниці чоловік намагався викрасти гроші зі скриньки пожертв у храмі 

Exit mobile version