Бив ножем 6 разів: у Тернополі сталось вбивство чоловіка (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

Днями у Тернополі сталося вбивство. Від ножових поранень помер чоловік. Правоохоронці розшукали зловмисника, який може бути причетним до цього. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, вбивство сталося у квартирі на вулиці Шпитальній у Тернополі 2 липня. Лікар бригади екстреної медичної допомоги заявив правоохоронцям, що вони виїжджали на виклик про раптове погіршення самопочуття тернополянина. На момент прибуття швидкої чоловік уже був мертвий.

Фото: поліція Тернопільщини

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Експерт, оглядаючи тіло, виявив численні ножові поранення. Чоловік, який викликав швидку стверджував, що потерпілий сам кілька разів вдарив себе ножем.

Проте судово-медична експертиза свідчила про інше: на тілі загиблого було шість ножових поранень, а одне – летальне, яке призвело до масивної крововтрати та смерті. Чоловік завдати такі травми собі самостійно не зміг би. 

У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що до смерті тернополянина причетний його знайомий. Чоловіки розпивали у квартирі загиблого спирті напої, між ними виник конфлікт і гість, схопивши ніж, кілька разів вдарив ним господаря помешкання.
Фігурант у скоєному зізнався, – повідомили у поліції.
Фото: поліція Тернопільщини

Обвинуваченого затримали та оголосили про підозру відповідно до частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура.

Читайте також: На Тернопільщині дівчата-підлітки жорстоко побили школярку: як відреагувала поліція (Відео)

Exit mobile version