Велосипедист опинився у лікарні: в Тернополі розшукують винуватця ДТП

Фото ілюстративне // Світлина з мережі Інтернет

Двоє велосипедистів зіткнулися в парку імені Тараса Шевченка у Тернополі. Винуватець аварії втік, тому наразі його розшукують правоохоронці. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Дорожньо-транспортнв пригода сталася 16 червня близько 22:40 на території парку імені Тараса Шевченка, поблизу пам’ятника Степану Бандері. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група поліції. У ході перевірки з’ясувалося, що невідома особа, керуючи велосипедом, зіткнулася з іншим двоколісним транспортним засобом, який їхав попереду.

Винуватець аварії втік. Його місцеперебування встановлюють слідчі поліції. 37-річного потерпілого бригада екстреної медичної допомоги із тілесними ушкодженнями доправила до травмпункту.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до статті 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють очевидців даної автопригоди й просять деталі повідомити за номером 0977546313. Анонімність гарантується. 

Читайте також: У Тернополі маршрутка наїхала на бетонну електроопору, є травмовані (Відео) 

Exit mobile version