Вбивство на Тернопільщині: поліція встановила, хто міг до смерті побити молоду жінку

Фото: поліція Тернопільської області

У Почаєві на Тернопільщині померла 30-річна жінка. Як виявилося, причиною смерті стали численні травми, які вона могла отримати від свого чоловіка. За скоєне 24-річному підозрюваному загрожує до десяти років в’язниці. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області. 

Про смерть смерть 30-річної жінки в одному з приватних будинків Почаєва на спецлінію «102» повідомили лікарі екстреної медичної допомоги. Для перевірки інформації прибула слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські виявили тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті та її співмешканця, який викликав «швидку» нібито через те, що жінка тривалий час не прокидалась від сну. 

Фото: поліція Тернопільської області

Чоловік спершу запевнив правоохоронців, що жінка мала захворювання крові, яке супроводжувалось утворенням синців. Однак згодом він зізнався, що напередодні побив її під час сварки. Після цього подружжя пішло спати, але зранку жінка вже не прокинулась.

Тіло потерпілої було направлено на проведення судово-медичної експертизи. Згідно з висновками експерта – смерть жінки настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень, – зазначили у поліції.

Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Тернопільщині виявили 17 нелегальних мігрантів за місяць

Exit mobile version