Жителька Тернопільщини заплатила 25 000 гривень “поліцейській” за порятунок сина

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині жінка заплатила 25 000 гривень за нібито порятунок сина. Як виявилося згодом, кошти вона віддала шахраєві. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

На мобільний телефон до 45-річної мешканки Чортківського району зателефонувала невідома, яка представилась працівницею поліції. Співрозмовниця повідомила, що її син побив неповнолітнього. Щоб вирішити питання про не притягнення його до кримінальної відповідальності, заявниці запропонували перерахувати гроші нібито на лікування постраждалого.

Жінка одразу ж почала намагатись зв’язатись із сином, але ніхто на дзвінки не відповідав. Тоді вона зрозуміла, що потрібно поспішати, аби допомогти рідній людині, і перерахувала на карту шахрайки 25 тисяч гривень. Після чого перелякана матір знову ж набрала на номер телефону нібито поліцейської, аби дізнатися подальші дії, але він уже був виключений. Згодом син перетелефонував потерпілій і розповів, що з ним все добре, він був на роботі. Жінка зрозуміла, що її ошукали аферисти, і повідомила про це в місцеве відділення поліції.

Дізнавачі дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

Читайте також: Зірваний прапор України та порозкидані хрести: 53-річний житель Тернопільщини спаплюжив могили загиблих Героїв (Фото)

Exit mobile version