У Тернополі поліція розслідує вбивство собаки

Фото: Animagus

У Тернополі на вулиці Торговиця невідомі отруїли собаку. Про це 12 квітня на лінію «102» повідомив представник громадської організації «Ноїв Ковчег». Наразі правоохоронці розслідують деталі жорстокого поводження з твариною. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Тварину направили в лабораторію ветеринарної медицини. Проте дорогою собака померла.

За результатами дослідження патологічного матеріалу встановлено, що тварина мала проблеми зі здоров’ям, напередодні було запалення легень. Не виключається версія про можливе отруєння препаратами від гризунів, – зазначили правоохоронці.
Фото: Людмила Чеховська

Мало того, що собака-мама помирала у страшних муках, адже немає гіршої смерті за смерть від отруєння – через вбивство цієї годуючої собаки – помруть ще її дітки, яким всього лише близько 10 днів з народження, місцезнаходження яких нікому невідоме, на превеликий жаль…. Це особливо жорстоке вбивство тварин!, – відзначила зоозахисниця Ольга Чеховська.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Вирощував та зберігав коноплю 47-річний житель Тернопільщини

Exit mobile version