Сантехніки на майже 600 000 гривень викрав житель Тернополя у роботодавця

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернополі слідчі інкримінують 12 фактів крадіжок місцевому жителю. Чоловік впродовж п’яти місяців обкрадав свого роботодавця на майже 600 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, підозрюваний працював на складі сантехніки. Саме з нього постачався товар у магазини міста та області. Працювали вони з клієнтами й онлайн.

Про крадіжки директор дізнався після того, як невдоволені покупці почали запитувати, де товар, за який вони вже перерахували гроші. Люди заявляли, що менеджер, який з ними контактував, розповідав про бракований товар або про очікування на нове постачання.
І лише після ревізії керівник виявив нестачу у розмірі 588 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні поліції.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили причетного до крадіжок. Це – 27-річний працівник складу. Чоловік, аби його не запідозрювали у протиправному, залишався в кінці робочого дня під приводом оформлення заявок клієнтам, а сам в цей час усю сантехніку та інше обладнання продавав через сайт оголошень іншим замовникам. 

Станом на 8 квітня слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури встановили 12 фактів протиправного. Вони не виключають, що крадіжок було більше.

За кількома фактами чоловікові уже оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині поліція зупинила водія, який мав підроблене водійське посвідчення

Exit mobile version