На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив знайомого до смерті

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

На Тернопільщині слідчі скерували до суду кримінальне провадження щодо 33-річного тернополянина. Його обвинувачують у побитті знайомого до смерті. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, 8 жовтня минулого року потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Чоловік не зізнавався, хто заподіяв йому травми, було лише відомо за яких обставин це сталося – разом зі своїм кривдником напередодні вони розпивали алкогольні напої.

Після лікування у денному стаціонарі тернополянина перевели на амбулаторне лікування. Однак, через деякий час його стан здоров’я різко погіршився. Лікарі не встигли госпіталізувати хворого – він помер.

У ході проведення судово-медичної експертизи було отримано висновок, що смерть тернополянина пов’язана з раніше отриманими травмами. Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель обласного центру, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Зібрані докази, які свідчать про причетність 33-річного підозрюваного до вчинення важкого злочину, слідчі скерували до суду. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також: Вибухову зброю і набої виявили у жителя Тернопільщини

Exit mobile version