На Тернопільщині син побив батька, чоловіка госпіталізували

Фото Патрульна поліція

На Тернопільщині син побив власного батька. 53-річний чоловік за допомогою до медиків звернувся не одразу – лише після того, як відчув, що стан здоров’я значно погіршується. У потерпілого лікарі зафіксували численні травми голови та внутрішніх органів. Побитого жителя Чорткова госпіталізували.

“До співробітників Чортківського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них з тілесними ушкодженнями  голови та внутрішніх органів доправили 53-річного жителя райцентру. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіку під час сварки наніс його 32-річний син. Спочатку потерпілий за медичною допомогою не звертався. Коли ж стан погіршився,  родич доправив його до лікарні”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Усі обставини інциденту встановлюють правоохоронці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 128 ККУ –  необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Як можна щось змінити, якщо ми самі не міняємося”: історія жительки Тернопільщини

Exit mobile version