Судитимуть жителя Тернополя за виготовлення нелегальних документів для ухилянтів

Тернопільські правоохоронці викрили діяльність 33-річного чоловіка, який разом із ще чотирма спільниками виготовляли фіктивні документи, завдяки яким особи мобілізаційного віку могли виїжджати за кордон. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

Відомо, що під час обшуків за місцями здійснення злочинної діяльності, проживання та в їх автомобілях виявили і вилучили різні документи, зокрема, вже підписані та скріплені печаткою довідки військово-лікарської комісії, чисті бланки, тимчасові посвідчення військовозобов’язаного, гербову печатку і кутовий штамп ТЦК, лікарські печатки, штампи медичних закладів, комунальних підприємств та інші довідки.

Працівника центру комплектування звільнили із займаної посади та перемістили по службі до військової частини. У скоєному чоловік зізнався.

Правоохоронці повідомили обвинуваченому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України – незаконне переправлення осіб через державний кордон. Йому загрожує від п’яти до семи років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Станом на 27 лютого вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Понад 40 000 гривень втратила жителька Тернопільщини на “фондовому ринку”

Exit mobile version