Понад 50 000 гривень втратила жителька Тернопільщини через перегляд відео та вподобайки

Через бажання швидко, легко та багато заробити жителька Тернопільщини стала жертвою шахрая. Аферист виманив у жінки майже 52 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП у Тернопільській області.

Оголошення про набір працівників, які повинні переглядати відео, ставити вподобайки під ним чи під іншими публікаціями, заполонило сторінки соціальних мереж. Зарплату роботодавці обіцяють велику, а тому охочих заробити з’являється чимало, – пояснюють правоохоронці.

У пастку “швидких заробітків” потрапила жителька Бережанської громади. Жінка майже місяць переглядала відео та ставила під ними вподобайки. Спочатку роботодавці закинули на її картку пару гривень, але згодом запропонували варіант, який би збільшував суттєво прибутки. 

Для цього потрібно було вкласти гроші. Жінка повірила й перерахувала на вказаний рахунок майже 52 000 гривень. Після цього її заробітки в інтернеті припинилися, а співрозмовники зникли. За допомогою потерпіла звернулася до поліції.

Читайте також: Через працівника ТЦК з Тернополя росіяни дізналися секретні дані про іноземців, які хотіли вступити до ЗСУ 

Exit mobile version