Двоє “працівниць” Червоного Хреста обікрали пенсіонера в Тернополі

Фото ілюстративне

У Тернополі двоє жінок, видаючи себе за працівників благодійної організації, проникли до квартири місцевого мешканця та винесли звідти його заощадження. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Про крадіжку правоохоронцям повідомив 81-річний тернополянин. Зі слів потерпілого, в обідню пору доби у двері його квартири постукали невідомі жінки. Вони представилися співробітниками благодійної організації. Згодом невідомі запевнили, що чоловік може отримати грошову допомогу від їхнього товариства.

Пенсіонер повірив незнайомкам і впустив їх у квартиру. Поки одна зловмисниця відволікла його увагу розмовою про умови отримання матеріальної допомоги, інша в цей час знайшла та викрала його кошти. Сума завданих збитків становить 7 тисяч гривень та 300 євро.

Дану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Читайте також: На Тернопільщині незаконно привласнили землі заповідника

Exit mobile version