На Тернопільщині чоловік побив дружину банкою по голові за куріння

Фото: мережа Інтернет

На Бережанщині сталася бійка, в результаті якої до жінки виїжджали медики. Як виявилося, її побив банкою чоловік, який не хотів, щоб та не палила. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Про сімейну сварку з побиттям на лінію “102” повідомили лікарі бригади швидкої допомоги. Медиків викликала жителька Тернопільського району. Виїжджали за вказаною адресою і працівники Бережанського відділу поліції.

У ході перевірки з’ясувалося, що в день сварки чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт виник через сигарети – йому не сподобалося, що дружина палить. Під час суперечки він схопив скляну півлітрову банку і вдарив по голові нею матір своїх дворічних двійнят, – зазначили у полінії.

На щастя, травми виявилися незначними та лікарі надали допомогу жінці без госпіталізації. Як стало відомо, на сімейні конфлікти до цієї родини поліція виїжджає не вперше.

Чоловікові за свій вчинок доведеться відповідати у суді. Дізнавачі внесли даний факт в ЄРДР відповідно до статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Триває слідство.

Exit mobile version