Пяний водій скоїв ДТП неподалік Тернополя (Фото)

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

Поблизу Тернополя п’яний водій скоїв ДТП – він на авто врізався у припаркований легковик. На щастя, обійшлося без жертв. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

За даними слідства, учора, 14 грудня, близько 18-ї години сталась ДТП у селі Смиківці на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. На місці автопригоди інспектори зʼясували, що водій легковика Peugeot не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та наїхав на припаркований автомобіль Mazda. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав.

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

Спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 3,07 проміле алкоголю в крові кермувальника, що перевищує допустиму норму.

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

На керманича інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили водія від керування автомобілем.
Водії, сідати за кермом у стані сп’яніння — це наражати себе та оточення на небезпеку.

Читайте також: На Тернопільщині у чоловіка, який знущався з дружини, знайшли наркотики

Exit mobile version