Патрульні ловили водія, який роз’їжджав Тернополем у комендантську годину (Відео)

Скріншот з відео патрульної поліції Тернопільщини

У Тернополі 12 грудня патрульні ловили втікача-порушника. Чоловік на авто роз’їжджав вулицями міста під час комендантської години та не реагував на вимогу правоохоронців зупинитися. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Спочатку автомобільVolkswagen помітили на проспекті Степана Бандери. Поліцейські спробували зупинити автівку, але керманич продовжив рух, порушуючи правила дорожнього руху. Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушникa.

Під час спілкування з чоловіком, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували керманичу пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився, – йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні на водія винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) КУпАП та склали протоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані спʼяніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Читайте також: На Тернопільщині загинув чоловік на підприємстві (Фото) 

Exit mobile version