На Тернопільщині водій на “GEELY” на смерть збив пішохода

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині 8 листопада водій на авто збив пішохода. В результаті потерпілий помер дорогою до лікарні. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

У ході перевірки стало відомо, що у Ланівцях водій автомобіля “GEELY MR-7151A” збив пішохода. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці.

63-річного потерпілого госпіталізували, але врятувати життя йому не вдалося. Кермувальник попередньо тверезий, але він здав кров для перевірки на вміст алкоголю, – йдеться у повідомленні поліції.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

До слова, ще одна аварія сталася о другій ночі 9 листопада. У селі Кровинка водій вантажівки Volvo, завантажений цукровими буряками, на повороті не впорався з керуванням, зніс огорожу та злетів у кювет.

Люди не постраждали. На місці аварії працювали патрульні. На водія склали два протоколи згідно зі статтями 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 139 (забруднення дорожнього покриття) КУпАП.

Читайте також: Тернопільські патрульні розшукують винуватця ДТП (Відео)

Exit mobile version