Підпільний цех з виготовлення алкоголю виявили на Тернопільщині (Відео/Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Майже сімсот літрів спиртосуміші виявили працівники поліції у жителя села Чистилів. Чоловік виготовляв та реалізовував алкоголь. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Під час обшуків слідчі виявили мініцех з виготовлення елітних спиртних напоїв. “Бізнесмен” у недобудованому гаражному приміщенні, розташованому на території свого домогосподарства, розливав алкоголь. В асортименті були горілка, віскі, бренді, коньяк та інші напої. Виробництво проводилося в антисанітарних умовах.

Увесь товар розливався з однієї бочки, але у різні фірмові пляшки. Аби напій відрізнявся кольором та смаком, він до сурогату додавав різні есенції та барвники. 

Під час обшуку у чоловіка, окрім спиртосуміші, вилучили коробки на різні алкогольні напої, корки та пляшки. Встановлюють слідчі, звідки “бізнесмен” брав сировину та кому реалізовував свій “елітний” алкоголь. 

Чоловік виготовляв “елітний” алкоголь відомих українських та європейських брендів. Але є одне але. Всю продукцію – горілку, віскі, бренді, коньяк та інші напої він розливав з однієї брудної бочки, але у різні фірмові пляшки, й продавав за ціною, дешевшою ринкової. Виготовлявся сурогат в антисанітарних умовах – у недобудованому гаражі. Аби напій відрізнявся кольором та смаком, він до сурогату додавав різні есенції та барвники. За такий “бізнес” чоловік відповідатиме перед законом. А поліція і далі виявлятиме незаконні цехи та наливайки, які розповсюджують всіляку гидоту та шкодять здоров’ю людей, — прокоментував ситуацію очільник обласної поліції Сергій Зюбаненко.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 204 ККУ(незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Вирішується питання про оголошення йому підозри. Триває слідство. 

Читайте також: Нелегальні сигарети виготовляли у хліві та в підвалі на Тернопільщині (Фото/Відео)

Exit mobile version