На Тернопільщині вбили чоловіка: поліція підозрює рідного брата (Фото/Відео)

Фото: нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині вбили 55-річного чоловіка з інвалідністю. Поліція підозрює його рідного брата. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільської області.

9 серпня черговий лікар Бережанської центральної лікарні повідомив правоохоронцям про смерть чоловіка від травм. Медики виїхали на виклик в селі Кути та констатували смерть 55-річоного місцевого жителя. У нього були ознаки насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Фото: нацполіція Тернопільщини

Підозрюваний побив брата до смерті і ліг спати

Поліцейські встановили, що того дня у будинку, де мешкали двоє братів, виник конфлікт. Перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння, старший з родичів, маючи фізичну перевагу над молодшим братом, котрий був інвалідом, через побутові претензії став його бити руками та ногами.

Після побоїв, затягнувши побитого на ліжко, зловмисник теж пішов відпочивати. Розбудили його вже співробітники поліції. Щоправда, 58-річний чоловік ще довго не зміг прийти до тями від надмірно спожитого алкоголю й не розумів, що відбувається.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу. Тіло потерпілого направлено на проведення розтину за результатами якого буде прийнято рішення про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Понад 3000 фактів вчинення домашнього насильства зареєстрували на Тернопільщині з початку року

Exit mobile version