На Тернопільщині вкрали 40 000 гривень у жінки

Фото ілюстративне Джерело: УНІАН

У шахрайську пастку потрапила жителька Микулинецької громади на Тернопільщині. Жінка повірила телефонному незнайомцю, який представився працівником банку, і перекинула на невідомий їй рахунок 40 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію області.

Зі слів потерпілої, до неї зателефонували начебто з банку і повідомили, що невідомі особи намагаються викрасти гроші з її картки. Співрозмовник порадив жінці задля безпеки перекинути кошти на інший рахунок. Потерпіла повірила співрозмовнику та виконала усі його вказівки. Пішла до найближчого банкомату, зняла гроші зі своєї картки та картки свого чоловіка, а потім через термінал перекинула їх на декілька рахунків, які продиктував їй телефонний незнайомець. Загальна сума – 40 тисяч гривень. Після трансакції псевдопрацівник банку більше не виходив на зв’язок. Потерпіла із заявою про вчинене щодо неї шахрайство звернулася до працівників поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські вживають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Читайте також: “Бог дозволив путіну почати війну”: шокуюче зізнання вірянок Почаївської лаври (Відео)

Exit mobile version