У Тернополі люди ловили грабіжника (Фото)

У вівторок, 21 вересня, тернополяни власноруч зупиняли чоловіка, який намагався пограбувати чуже авто. Люди тримали зловмисника до приїзду правоохоронців. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася близько 22-ї години . На вулиці Галицькій невідомий чоловік пошкодив двері до машини сусіда заявниці та заліз всередину. Жінка розповіла, що мешканці одного із багатоквартирних будинків затримали чоловіка, на гарячому, та чекають приїзду поліції.

Інспектори оперативно прибули на місце події, зустрілися із небайдужими громадянами, які показали охоронцям порядку автомобіль Seat, в якому перебуває ймовірний правопорушник.
Поліцейські з’ясували, що 32-річний уродженець Донецької області пошкодив дверцята автомобіля, проник до салону та пошкодив електропроводку в транспортному засобі. Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, патрульні встановили, що громадянин раніше судимий за вчинення крадіжки з проникненням у житло, – зазначили у поліції.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Читайте також: На одній з вулиць Тернополя перекриють рух авто вночі

Exit mobile version