На Борщівщині чоловік побив поліціанта, заступившись за водія

До 5 років за гратами загрожує жителю одного із сіл Борщівщини. Чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння побив поліціанта.

Випадок трапився у селі Сапогів. Двоє поліцейських, перебуваючи в добовому наряді під час виконання службових обов’язків, зупинили на сільській вулиці автівку. Водій транспорту у нічний час доби їхав без увімкненої фари.

“З’ясувалося, транспортний засіб був технічно несправним, до того ж кермувальник не мав при собі водійського посвідчення. Під час винесення постанови про адміністративне правопорушення, до поліцейської машини почали сходитися місцеві жителі. Один з них, перебуваючи у нетверезому стані, накинувся з кулаками на правоохоронців, завдавши їм тілесних ушкоджень”, – повідомили у поліції.

27-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено підозру за частиною 2 статті 345 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Exit mobile version