Збив дівчину і втік: на Тернопільщині судили водія

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

Водій, що скоїв ДТП і залишив потерпілу без допомоги таки сидітиме 3 роки за ґратами. Тернопільський апеляційний суд не задоволив апеляційну скаргу захисника обвинуваченого, підтримавши позицію прокурора щодо вироку стосовно водія – жителя Шумщини. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Нагадаємо, що 24 серпня 2020 року житель Шумщини вчинив ДТП на службовому автомобілі батька, наїхавши на дівчину-пішохода на узбіччі дороги біля села Бриків. Водій після наїзду навіть не зупинився й залишив її без жодної допомоги.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала травми середньої тяжкості й після аварії перебувала в небезпечному для життя стані і була позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану.
Апеляційний суд залишив у силі вирок суду першої інстанції про призначення винній особі покарання у виді трьох років позбавлення волі, – йдеться у повідомленні прокуратури.

До слова, у Тернополі 41-річний чоловік ножем вдарив у груди 31-річного сусіда. Потерпілий у важкому стані – в реанімації.

Більше: Тернополянин ножем вдарив у груди сусіда (Фото)

Exit mobile version