Били по голові і тілу: на Тернопільщині загинув чоловік

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У селі Малий Ходачків у Тернопільському районі сталася сварка між двома чоловіками. Один побив односельцю йому голову і завдав удари по тілу, через що потерпілий помер. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Правоохоронцям подзвонив очевидець і розповів, що на подвір’ї сусіда лежить побитий чоловік. Коли приїхали оперативники, то потерпілий уже був мертвий. Як з’ясувалося, це 54-річний житель села Малий Ходачків. 

У ході оперативних заходів співробітники поліції встановили, що до смерті потерпілого причетний односелець, 1964 року народження. Напередодні чоловіки спільно розпивали алкоголь в будинку зловмисника. Під час конфлікту господар з кулаками накинувся на гостя. Побив до смерті. Аби приховати свою причетність до злочину, мертве тіло витягнув на подвір’я, прибрав у помешканні, намагаючись відмити сліди крові й подався до знайомого, – повідомили у поліції.

Правоохоронцям вдалося зібрати незаперечні докази причетності зловмисника до важкого злочину. Сьогодні, 24 серпня, йому оголосили підозру за частиною 2 статті 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. 

Читайте також: У Тернополі судитимуть жінку, яка п’яна за кермом влетіла в Архикатедральний собор

Exit mobile version