На Тернопільщині 14-річного хлопця підозрюють у вбивстві 36-річного чоловіка

Фото ілюстративне// Світлина з відкритих джерел

На Тернопільщині правоохоронці підозрюють 14-річного юнака у вбивстві 36-річного чоловіка. Хлопцеві загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляють у Нацполіції Тернопільщини.

У поліції розповіли, що у вбивстві підозрюють 14-річного підлітка. За словами хлопця, 23 травня житель Чортківщини прийшов до нього, аби допомогти по господарству. Вже дома гість випив спиртне і прибирати разом зі школярем не захотів. Юнакові це не сподобалося і він побив знайомого палицею. Весь процес знущань знімав на телефон.

Після жорстоких “розваг” потерпілому стало погано. Юнак пішов до родичів чоловіка і розказав, що той чомусь знепритомнів у його будинку. Родичі викликали швидку, бо думали, що в чоловіка приступ хронічної хвороби. Однак потерпілий помер у кареті швидкої, дорогою до лікарні. 

Медики констатували численні тілесні ушкодження. Причина смерті – закрита травма живота. Чоловік помер дорогою до лікарні.

Хлопцеві оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, – додали у поліції.

Процесуальне керівництво здійснює Чортківська прокуратура. Триває слідство.

Читайте також: “Ким потрібно бути щоб таке творити”: у Тернопільський став викинули пакет з кошенятами

Exit mobile version