У квартирі тернополянина знайшли наркотиків майже на 100 000 гривень (Фото)

У Тернополі поліцейські зловили наркоторговця. У чоловіка вилучили наркотиків майже на сто тисяч гривень.

У поліції повідомили, що підозрюваний – 23-річний тернополянин. Чоловік проживав у орендованій квартирі в центрі міста. Там він зберігав та фасував весь товар.

За попередньою інформацією, чоловік продавав заборонені речовини не лише методом закладок, але й передавав при особистих зустрічах. В ході перевірок стало відомо, що замовляв наркотики тернополянин через інтернет, а отримував на пошті, – розповіли правоохоронці.

Під час обшуків, проведених під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, у квартирі “бізнесмена” поліцейські вилучили марихуану, марки ЛСД, таблетку МДМА та кілька грамів «амфетаміну».

У ході спецоперації оперативники УБН з’ясували, що підозрюваний дозамовив товар. Проте забрати з пошти його він не встиг. Посилку перехопили поліцейські.
У ній був амфетамін, вартість якого на чорному ринку становитиме майже 100000 гривень. Встановили слідчі й те, що продавець займався махінаціями заради збільшення прибутку – періодично в амфетамін він домішував сторонні речовини такі як кофеїн чи соду, – додали поліцейські.

Тернопільський міськрайонний суд обрав тернополянину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 192000 гривень. Триває слідство 

Читайте також: Можливі обстріли? “Укрзалізниця” скасувала частину поїздів до Тернополя.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Exit mobile version