У Тернополі чоловік видобував криптовалюту за рахунок краденої електроенергії

Фото: Нацполіція Тернопільської області

У Тернополі поліцейські виявили чоловіка, який крав електроенергію і видобував криптовалюту. 33-річному тернополянину загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

У поліції розповіли, що до них звернулася місцева мешканка щодо підозрілого чоловіка, який періодично приходив до гаражу й проводив там тривалий час. За словами жінки автомобіля у незнайомця не було, тому це дуже сильно її насторожило.

“У ході перевірки даної інформації правоохоронці встановили, що тернополянин протягом двох років винаймав гараж у жителя міста. У приміщенні він встановив спеціальне обладнання та самовільно підключився до електричної мережі. За рахунок краденої енергії видобував криптовалюту”, – поінформували у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Даний факт задокументували працівники територіального підрозділу поліції. Чоловіка обвинувачують у незаконному викраданні електроенергії шляхом її самовільного використання без приладів обліку.

Правоохоронці вилучили обладнання, яке було незаконно під’єднано до електромереж. Сума завданих збитків встановлюється.

Читайте також: На Тернопільщині лоб у лоб зіткнулися автомобіл

Exit mobile version