Щоразу рятувала мама: на Буковині вітчим 4 роки розбещував падчерку

Фото: Shutterstock

У Чернівецькій області 48-річний чоловік знущався з падчерки. Він розбещував малолітню, намагався її зґвалтувати, та щоразу її рятувала мама своїм приходом. Дівчинка 4 роки терпіла насилля, а наважилась про це розповісти психологу. В результаті кривдника засудили до 10 років позбавлення волі, однак він усе заперечує.

Про це повідомили в Чернівецькому апеляційному суді.

Чоловік неодноразово намагався вступити з дитиною у сексуальний контакт, але щоразу не доводив ці спроби до кінця, адже у кімнату заходила мама дівчинки.

“І тоді малолітня дитина, перебуваючи під тиском, викликаним погрозами чоловіка вигнати її разом із братом і мамою з дому, змушена була залишатися у кімнаті з дорослими і дивитися, як вони вступають у статевий зв’язок”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього часто п’яний кривдник вчиняв відносно дівчинки розпусні дії, бив її та залякував.   

“Дівчинці було три роки, коли мама почала проживати з чоловіком у його помешканні, а вона зі старшим на 2 роки братом залишалася у притулку. Спочатку дорослі брали її до себе на вихідні, а коли їй виповнилося дев’ять років – забрали назовсім”, – йдеться у повідомленні.

Вияснилося, що від насильства дівчинка потерпала ще з літа 2016 року, коли їй було шість з половиною років. Жахіття тривали впродовж наступних 4-ох років.  

Про те, що відбувається вдома, дівчинка нікому не розповідала. Про свою біду вона наважилася поділитися із практичним психологом Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, куди вони з братом потрапили, як діти, позбавлені батьківського піклування. На той момент вирішувалося питання про позбавлення батьківських прав їх біологічного батька.

Як тільки працівники Центу дізналися про це, негайно ж звернулися до поліції.

В результаті суд ухвалив вирок, згідно з яким визнав чоловіка винним у розбещенні малолітньої, вчиненому членом сім’ї та у повторному незакінченому замаху на зґвалтування.

Однак, обвинувачений не визнав своєї вини, стверджував, що діти зводять наклеп та оскаржив вирок в апеляційному суді. Його засудили до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: “Ліз під футболку і цілував”: вчителя фізкультури звинувачують у сексуальному домаганні школярки

В Україні введуть надзвичайний стан

Exit mobile version