“Не встиг придбати ліки, як моє авто рушило”: у Тернополі пасажир пограбував таксиста (Відео)

Не стиг отримати замовлення, як мій автомобіль рушив, – повідомив у поліцію водій таксі. Чоловік розповів, що невідомий тернополянин викрав його автівку та рушив у невідомому напрямку.

“Молодик зупинив таксі на перехресті вулиць Шептицького і Оболоня. Попрохав відвезти його до медзакладу на масиві Дружба. Вже дорогою до мене зателефонувала знайома з проханням придбати ліки. Пасажир не заперечував, тож я зупинився біля чергової аптеки і вийшов з авто. Ключі залишив у замку запалювання. Ще не встиг отримати замовлення, як побачив, що автомобіль рушає з місця”, – розповів у поліції власник транспорту.

Викрадений автомобіль правоохоронці розшукали. Транспорт був покинутий на узбіччі поблизу села Івачів. Зловмисника поруч не було, проте його швидко розшукали за допомогою службових собак.

“Втікача розшукали  поблизу села Івачів. Автозлодій покинув автівку на узбічі і втік. Допоміг розшукати зловмисника службовий собака, тож уникнути відповідальності тернополянину не вдалося. Підозрюваного затримали згідно статті 208 КПК України. Як з’ясувалося під час слідчих дій, підозрюваний коїть подібне не вперше. Лише декілька днів тому він викрав іномарку на іноземній реєстрації за допомогою евакуатора. Розслідування ще триває, а парубок знову вчинив протиправне”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 За фактом злочину розпочато кримінальне провадження згідно статті 289 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Exit mobile version