У Тернополі чоловік втратив 40 тисяч гривень під час посиденьок у барі

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі чоловік втратив чималу суму коштів опісля того, як познайомився з одним із жителем краю та подався з ним до бару. Під час посиденьок з його банківського рахунку зникли 40 тисяч гривень. Коли постраждалий зрозумів, що трапилося – звернувся до поліції.

Заявник розповів обставини події. Виявилося, що він не місцевий. До обласного центру приїхав, аби владнати певні справи. На одній із вулиць познайомився з чоловіком. Знайомство вирішили відсвяткувати в барі. 

“Новий приятель спершу увійшов в довіру до краянина, а згодом зазначив, що в нього закінчилася готівка. Тож він попросив жителя Збаража мобільний телефон, аби зателефонувати до родичів, аби ті скинули гроші. Однак на цьому він не зупинився. Окрім цього він попросив й банківську картку чоловіка, аби гроші надіслали на його картку. Заявник не відмовив”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Допоки чоловік очікував повернення нового приятеля, шахрай вже знімав готівку з чужого електронного гаманця. Загалом зловмисник збагатився на суму понад 40 000 гривень. Зловмисник без труднощів здійснив транзакції, адже пін-код був записав на картці.

Чоловік зрозумів, що його ошукали, коли аферист не повернувся до бару й звернувся за допомогою до правоохоронців. Відомості про подію поліцейські внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України”, – додають у поліції.

Працівники поліції звертаються до мешканців Тернопільщини з проханням не довіряти невідомим. Необхідно пам’ятати, що зловмисники під різними приводами входять в довіру й мають на меті одне – збагатитися за чужий рахунок.

Читайте також: Житель Тернопільщини втратив 175 тисяч гривень, купуючи авто

Exit mobile version