Правоохоронці оголосили підозру горе-матері, яка викинула новонароджене немовля

Фото: Нацполіція Тернопільської області

30-річній жительці Борщівської ОТГ, яка викинула власне немовля біля закинутої будівлі, оголосили підозру. Їх загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, 2 листопада 14-річна мешканка селища Товсте знайшла на території місцевого недіючого молокозаводу новонародженого хлопчика. Дівчинка, проходячи повз закинуту будівлю, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то помітила сумку, а в ній дитину. Вона забрала її, занесла в найближчий магазин працівники якого викликали поліцію.

Згодом поліцейські знайшли горе-матір. Нею виявилась 30-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей.

Виявилось, що дитину жінка народила у власному будинку на Чортківщині. Аби приховати пологи, загорнула немовля в покривальце, поклала у поліетиленовий пакет і перевезла в напівзруйнованоме приміщення колишнього «Товстенського молокозаводу».

“Жінці оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України”, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Триває слідство.

Читайте також: Двоє тернополян обікрали магазин техніки

Exit mobile version