Раніше судимий житель Тернопільщини з сокирою напав на самотню пенсіонерку

Фото: мережа Інтернет

Тернопільські оперативники затримали раніше судимого жителя Шумської громади. Чоловік вчинив розбійний напад на самотню пенсіонерку.

Зловмисник увірвався до будинку 84-річної жительки Кременецького району пізно ввечері. Погрожуючи старенькій сокирою, відібрав усі заощадження.

“До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Шумської міської громади про те, що близько 22-ї години до помешкання її матері проник  невідомий чоловік та забрав у неї  гроші. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що потерпіла, 84-річна жінка, проживає в будинку сама. Зловмисник  потрапив досередини, відваживши металопластикове вікно. Погрожуючи пенсіонерці сокирою,  відібрав у неї  2 700 гривень та втік”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Слідчі та експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події і  вилучили сліди злочину, а співробітники карного розшуку районного відділу поліції спільно з колегами з обласного управління    розпочали пошуки розбійника.

 

“У ході оперативних заходів оперативники затримали зловмисника впродовж доби. Ним виявився неодноразово судимий 42-річний житель Шумської громади. У нього виявлено знаряддя злочину та інші речові докази, які вказують на його причетність  до нападу“, – додають у поліції.

Нападнику оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187  (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Також суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. 

Читайте також: На Тернопільщині трагічно загинув молодий житель Кременеччини

Exit mobile version