Житель Тернопілля вкорте побив ексдружину і втік на її автівці (Відео)

Фото: мережа Інтернет

У Шумську, що на Тернопільщині, місцева жителька вкотре постраждала від сімейного насилля. Колишня дружина розлучена з шибайголовою вже 10 років, але й досі не має від нього спокою. За цей період місцеві поліцейські задокументували 11 фактів домашнього насилля зі сторони правопорушника. На цей раз ексчоловік не тільки побив, а й вкрав автівку колишньої.

“Черговий прихід ексблаговірного – спроба залагодити конфлікти, адже за систематичне вчинення домашнього насилля було розпочато кримінальне провадження і 51-річного шумчанина чекав суд. Зі слів потерпілої, колишній прийшов, аби просити пробачення, проте після спільного вживання алкоголю повернувся до звичних для нього методів впливу – погроз і фізичної розправи.”

Жінка додає, що ексчоловік її бив, душив та зірвав з шиї золотий ланцюжок. Щоб вона не заявила в поліцію – відібрав мобільний. Конфлікт тривав цілу ніч, а близько 5-ої години ранку, забравши ключі, зловмисник ще й викрав її транспортний засіб.

Через деякий час правоохоронці знайшли зловмисника.

“Нетверезого водія за кермом краденої автівки зупинили поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній з вулиць Шумська. Щодо нього було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння)”, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські затримали зловмисника і розпочали кримінальне провадження. За даними статтями, слідчі Кременецького районного відділу поліції оголосили йому підозри. Правоохоронці вирішують питання про обрання запобіжного заходу. 

Читайте також: Житель Тернопільщини помер на подвір’ї у сусідів

Exit mobile version