Тернополянин здав поліції сховок закладчика наркотиків

Фото ілюстративне

У Тернополі завдяки небайдужості жителів поліція знайшла сховок з наркотичною речовиною. “Пакунок смерті” в одному із дворів залишив невідомий. Його діяння помітив 37-річний тернополянин та повідомив у поліцію.

“До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від 37-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа залишила в дворі його будинку підозрілий пакунок. Виїхавши на місце події, поліцейські виявили в металевій трубі згорток. У пакетику знаходилася біла кристалічна речовина, схожа на наркотичну. Вилучене направлене на експертизу”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Окрім свідчень тернополянина, поліціанти мають також дані з камер відеоспостереження, котрі, на щастя, зафіксували зловмисника. Зараз інспектори встановлюють особу розповсюджувача наркотиків.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: “Смертельні надписи” у Тернополі або як не стати частиною вбивчого механізму наркоторговців (Відео)

Зазначимо, що нещодавно в Україні запрацював чат-бот, з допомогою якого свідки можуть анонімно повідомити про злочини, пов’язані з торгівлею та розповсюдженням наркотиків.

Більше про роботу Системи – у попередньому відеоматеріалі “Файного міста”: Чат-бот у Telegram: жителі Тернопільщини допомагають поліції ловити наркодилерів (Відео)

Читайте також: У Тернополі свідки здали поліції двох закладчиків (Фото)

Exit mobile version