Жителі Тернопільщини обікрали агропідприємство на понад 700 тисяч гривень

Фото: мережа Інтернет

Упродовж минулого тижня жителі Тернопільського району двічі проникали на територію недіючого агропідприємства і виносили звідти інструменти та комплектуючі до сільськогосподарської техніки.

Крадене вони вантажили в автомобіль одного із підозрюваних та відвозили до нього додому. Загалом злочинці накрали на понад 750 тисяч гривень. 

Як повідомляють у Нацполіції Тернопільської області, у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетних до злочину осіб. У них вилучили усе крадене майно агропідприємства. 

“Жителям Тернопільського району оголосили підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 та 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно,  за попередньою змовою групою осіб та у великих розмірах.
Наразі слідчі Головного управління Нацполіції області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували його до суду. За вчинене підозрюваним може загрожувати до 8 років позбавлення волі”, – додають у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До слова, нещодавно в Тернополі чоловік вкрав бордюри, які призначалися для проведення ремонтних робіт в одному із дворів обласного центру. Вкрадене чоловік заховав у власному підвалі. 

Більше: Тернополянин поцупив бордюри, що мали встановити у дворі його будинку

Exit mobile version